top of page

Tinka hárá! Vše vyřízeno a vyrazí za Vallim do Ruska

Tak nám začalo další kolo... tentokráte bude (pevně věříme) maminkou labrošinka Tinka a já doufám, že bude mít více štěstí nežli Svíty.

Ženicha jsme vybírali celkem dlouho a protože je Tinka jemná fenečka a chtěli bychom mít i taková štěňátka, padla volba na Valliho. I když je Valli "kus" nádherného psa, nepůsobí nijak hrubě a hřmotně. Doufám, že jemnost předá i svému potomstvu :-)

Takže, tento týden se vyráží směr Moskva. Doprava se zvažovala všelijaká od letecké a vlakové až nakonec pro jednoduchost, né rychlost, volba padla na auto :-)

Tedy držte palečky ať Tinka najde ve Vallim zalíbení a on v Tince.

Valli je opravdu krásný, posuďte sami.

Jeho prozatím získaná ocenění: Multišampion, Grand Šampion Ruska, Grand Šampion Běloruska, Šampion Ruska, Běloruska, Litvy, Lotyšska, Estonska, 2x CACIB, 2x Res. CACIB, Mezinárodní pracovní certifikát, Kvalifikace na Cruft 2013 Mladý Šampion Ruska, Estonska, Litvy, Ukrajiny, Běloruska, Mladý šampion NKP, 4x Šampion RKF, 3x Šampion OANKOO, Šampion RFLS, Šampion RFSS, 15x CAC, 9x CC, 4x KCK, 2x PK, 10x BOS, 4x BOB, Big-2, BIG-3, 10x JunCAC, 3x JunCC, 2x JUPK, 6x Nejlepší junior plemene, 3x Nejlepší štěně plemene, 3x Nejlepší štěně-pes, 6x Nejlepší štěně plemene, 2x Nejlepší štěně výstavy, BIS-4 Baby


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page