top of page

Anchee Bastinka má dnes 8 týdnů!

Letí to letí a naše malá holčička už není zas tak malá :-)

V neděli jsme měli vzácnou návštěvu a zároveň kontrolu vrhu, tedy vrhu... no jedné "vlčí" holky. Jsem ráda, že se Anchee Bastinka chovala mile a přítulně, tedy až po vyspání, nebyla nějak k vzbuzení a snad udělala jen ten nejlepší dojem ;-) Její maminka Svíty se sice pokusila svou chovatelku po čévéčkovsku přizabít, či vyrazit zuby, ale Daniela byla "drsná" a nic takového jí nerozhodilo :-) no ještě aby rozhodilo, přeci jen má těch "vlčích" chlupáčů víc nežli já ;-)

Ve středu 29 července byla Anchee na návštěvě za "tetou" veterinářkou, která má lví podíl na jejím narození a rozdýchání. Anchee je "čipnutá" a nenechala nikoho na pochybách, že je správné čévéčko :-) ječela celkem pěkně... ale nemyslím si, že jí vadilo píchnutí, jen jí vytočil fakt, že se nemohla v tu chvíli ani hnout :D

Chovala se ke každému přátelsky a mile, každého kdo o to stál ( velký rozdíl oproti Svíty, ta se vnutila každému :D ) přívětivě očuchala a nechala se milostivě pohladit. Pesani a kočky čekající na ošetření jí byli zpestřením a nikdo se z přítomných na ní pro její "štěněcí roztomilost" nezlobil za její pochodování po čekárně. Zašla se podívat i do skladu a na rentgen a i do jiné ordinace. Cestu autem z větší části prospala na mém klíně. Byla prostě zlatá ;-)

A kolik že naše malá princezna vážila? No byla jsem sama velmi překvapená, když váha ukázala krásných 4,7 kg :-) Kdo by to byl řekl, jak krásně vše dohání.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page