top of page

Vtipné, Anetka se mnou nemluví...

Již jsem psala, že s Anetkou je třeba stále hledat společnou řeč. Takže, s mojí "kobylí osobností" se budeme asi pohybovat v kruhu důvěry a nedůvěry. Opravdu mám z takového tanečku velikou radost :-(

Co se vlastně stalo se možná ptáte... nic co bych nazvala tragédií, jen poviné odebrání krve na povinné testy. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat, od té chvíle jsem nepřítel jako všichni a pokud přijdu s ohlávkou do výběhu mám za plotem schovaného dalšího veterinárního trýznitele, aby si na milé Anetce slupnul. To chcipodotknout, že veterinářka byla opravdu šikovná a napíchla Anetku na první dobrou, nicméně to bylo naposledy co si dala na dlouhou dobu šáhnout na nos, hlavu či krk. Netuším jak budeme očkovat chřipku :-(

Pravdou je, že příště si pořídím koně, který nemá plnou hlavu bubáků a nedělá s odčervením, očkováním, odebíráním krve, nastupováním do hengru takové divadlo. Již to bude téměř 14 dní, co nás navštívil veterinář a milá Anetka se chová jako bych jí každý den ohlávkou tloukla po hlavě. Tedy je třeba přede mnou utíkat, schovávat se za Francku a držet si ode mne náležitý protidotekový odstup.

Včera se dostavil úspěch a Aneťák přede mnou nemizel a nechal se pohladit. Nicméně to bylo tak vše... jo a neměla jsem sebou ani ohlávku, tak asi proto mi to prošlo :-)

Takže, pokud si budete pořizovat někdy koně, raději s ním buďte před koupí u všech nepříjemných procedur, aby jste se nedostali tam kam já :-) tedy do situace, kdy s vámi nebude váš kůň dlouho mluvit ;-).


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page