top of page

Anchee má 43. dní, k neuvěření jak čas letí :-)

Jsem ráda, že se najdou lidé, kteří mají zájem o informace, jak se daří naší vypiplané princezně Anchee Bastince :-)

Tak tedy, co ta holka šikovná už umí? Na šest týdnů je dle mých měřítek velmi, velmi šikovná :-) ale nemám srovnání s jinými stejně starými štěňdy, tedy je to jen můj "namyšlený" dojem hrdé chovatelky ;-)

Anchee je stále něžná ke své mamině a nikdy Svíty nekousla do cecíku, za což jsem moc ráda a třeba to Svíty dodatečně ocení, až bude mít další, méně ohleduplné uzlíčky.

Schody zvládá nahoru na jedničku. Dolu se bojí, neb hned na prvním schodě, při prvním pokusu o slezení, nám propadla a protože je to hlavička pamatovací, nehodlá si pád tak brzy zopakovat.

Dovede si říci, že se jí chce na záchod a je jen na rychosti "lidského dozoru" aby to ven stihla :-)

Je v jídle trošku upejpavá a musím si vymýšlet, jak do ní jídlo dostat. Někdy zabere házet kousíčky před ní na zem, někdy jí baví okusování z ruky, ale v podstatě nikdy nehodlá jíst z misky. Tedy né ze své a svoje jídlo, ale cizí by ochutnávala s radostí, jenže... Bastík i když jí miluje, tak jídlo je přeci jen jeho, labrošky svůj příděl světelnou rychlostí nasají a riziko, že se po malé právem oženou je velké. Svíty jako jediná neřeší, že má u své misky malou. Jenže, i ta jí natolik rychle, že Anchee nemá šanci do sebe dostat víc, nežli tři sousta.

Přichází na zavolání, ví kdy jí vynadám za kousání věcí, které nejsou určeny jejím zoubkům. Dovede pěkně poslechnout a nechá si domluvit.

Je pravda, že honění kuřat patří k jejím radostem a kousání maminy do ocasu, je také fajn :-) Při hře s Bastíkem na tátu vrčí a cení zuby.

Jakmile si ctění rodičové začnou hrát, ví, že přišel čas na útěk a náležité schování, aby zamezila fyzické újmě :-)

Chodí na procházky s labroškami a statečně s námi drží krok. Procházení jí začalo bavit.

Nos má skvělý po tatínkovi a tedy prozkoumává čile myší díry. Také si již myš ukořistila (sebrala jí kocourovi) a s chutí zbaštila.

A další pokračování příště, přeci jen vás nechci unudit dlouhou zprávou ;-)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page