top of page

Máme 4 týdny, tedy Anchee je na světě 28 dní :-)

Tak, před 4 týdny jsem nedoufala, že to dáme a naše malá holčička bude zdravá a prospívající, spokojená a milovaná všemi (to poslední by bylo i tak samozřejmé). Naše princezna si to prostě vybojovala, vykníkala. Svět jí těší, má radost ze všeho co jí potkává a i strkaní a posunování, olizovaní a šťouchání od svých rodičů bere s nadhedem. Když je toho příliš, dovede si zavrčet, ňafnout a zapištět tak, že oba náhle zjihnou a sleví ze své "drsnosti" ve hře a opateře, kterou se jí snaží zahrnovat.

Ve svých čtyřech týdnech má Anche Bastinka krásných 2050 gramů.

Musím říci, že by mne nenapadlo ani omylem, že Bastík bude tak úžasný tatík a Svíty tak pozorná a doufající, že když se cokoli nedaří, jsem u ní a okamžitě zasáhnu, aby byla malá v pořádku a spokojená :-) Tyto zkušenosti člověka velmi obohatí a já jsem za ně vděčná. Rozšíření naší smečky o dalšího člena (zcela neplánovaně a trošku si připadám jako cvok s tolika pesany) byla jediná možnost, jak vyřešit tuto nelehkou situaci, kdy nám zbylo ze tří holčiček pouze jedno štěňátko.

Anchee je velmi živá, zvídavá, šikovná psí slečinka. Jestli bude chytrá po mamince, tak v tomto případě nemohu jinak, nežli žádat všechny Svaté o silné a pevné nervy :-). Nebo lehce vtipná a mazlivá po Bastíkovi, to by byla asi lepší situace, ale úplně nejlepší by byl střed, někde mezi Svíty a Bastíkem ;-) Nicméně se necháme překvapit co po kterém podědila :-)

Jsem ráda, že jí máme :-)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page