top of page

26 den našeho malého štěstíčka Anchee. Že by masožravec?

Konečně se Anchee osmělila a šla zkusit co že to baští její mamina, tedy maso. Né že by byla z něj nějak odvařená, ale snaha tu byla :-)

I v tomto případě je mi líto, že je Anchee sama a žádný další sourozenec jí nedělá konkurenci. V mnohém má výhodu, jako je dostatečná pozornost od obou rodičů, kdy si někdy troufám přepokládat, že jí to musí vadit. Třeba v případě čůrání, v tom okamžiku má na zadečku nalepené dva jazyky, což zatím snáší statečně :D

Nicméně hra je pouze s velkými pesany a potravní konkurence je buď "fatální" to v případě, že se tam dostatane jiný pes a náhle jí vše z misky zmizí, což snad ani brouček nepostřehne. Nebo žádná, kdy jí nikdo nepředvádí, že má také hlad a pokud nebude dost rychlá, tak jí k jídlu nic nezůstane. Začínám se smiřovat s faktem, že budeme s jídlem také bojovat jako u Svíty :-)

Nicméně je to bestie vybíravá, nebo možná není tak vybíravá. Já jí krájím vybrané kousky masa, buď kuřecího libového, nebo hovězího voňavého či králíčího zcela čerstvého a ona? Nejlepší je křídlo a nic jiného prostě jíst nebude... alespoň že něco :-) tak jí křídlo paličkou roztloukám, aby jí nevadili kostičky a ty velké stejně vyberu a pak i něco málo sní. Ostatním zatím pohrdá. Nicméně taková moucha prý také není k zahození a jetel také ujde ;-)

Zde se povedlo zdokumentovat první pokus o snědení masa, v tomto případě libové kuřecí, které jí příliš nejelo. Hmm, kosti jsou kosti a něčím se prý dusit musí :D

poprve.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page