top of page

Stará novinka, bez které by to nešlo...

Začínáme se starou zprávou a starým datumem, bez kterých bychom se nedostali až sem.

Začátek byl přesně narozením Firefly Srdcerváče 2. dubna 2012. Bez tého úžasné fenky bychom se nemohli dostat až sem :-) nebylo by totiž proč. Nicméně Svíty (toto domácí jméno dostala velmi brzy, a to ještě nebyla ani doma), je moje úžasná holka, bez které bych už nebyla já. Nevím jak to mají jiní majitelé čévéček, ale ona mi prostě zalezla pod kůži a jsem tomu ráda, že se tak stalo. S ní je život, sice mnohem náročnější, ale zárověň bohatší. Rozhodně bych neměnila.

Jsem ráda, že Svíty byla poznamenaná svou maminkou (to je nejpravděpodobnější varianta) a chybí jí špička pravého ucha. Kdyby se tak nestalo, neměla bych jí, ale s největší pravděpodobností by putovala do Itálie. Takhle na mne vymodleně "zbyla" neboť jsem měla štěstí hned několikrát a díky několikaterému štěstí je Sví moje :-) A teď mám obrovské dilema, zda psát o okolnostech, které vedly až k bodu, kdy jsem si mohla Svíty odvézt domů.

Tedy to nechám na vás, zda vás to zajímá nebo ne :-) Když si písnete o pokračování, ráda se s vámi o tuto naší čévéčkovou "historii" podělím.

Na fotečce je naše "budoucí" mamina Svíty :-) Už se nám štěňda "pečou" :D

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Zatím žádné štítky
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page